Підтримка

Останнє оновлення: 23 жовтня 2026 року

Ця сторінка була перекладена за допомогою AI. Якщо вона відрізняється від англійської версії, пріоритет має англійська версія.

Пишіть нам, коли вам потрібна допомога, або вирішуйте тут найпоширеніші питання щодо вашого облікового запису, плану та даних.

Напишіть нам

Надішліть своє запитання на hello@whisperall.com з електронної пошти вашого облікового запису. Розкажіть нам, що ви намагалися зробити, що сталося і на якому пристрої, та додайте скріншот, якщо це можливо. У десктопному додатку ви також можете надіслати нам ідею або повідомити про проблему.

Кожне повідомлення читає людина та відповідає електронною поштою в робочі дні. Якщо ви пишете про свої персональні дані, ми відповідаємо протягом щонайбільше 20 робочих днів.

Поширені запитання

Ознайомтеся з відповідями щодо плану Free, Кредитів, платежів та вашого аудіо.

Переглянути FAQ

Зміна плану або скасування

Увійдіть, відкрийте Plan and billing і натисніть Manage subscription. У захищеному платіжному порталі ви змінюєте плани, оновлюєте картку, скасовуєте підписку та завантажуєте квитанції.

Якщо ви скасовуєте підписку, ви зберігаєте свій план та Кредити до кінця оплаченого періоду, а потім переходите на Free. Ваші Нотатки залишаються з вами.

Відкрити Plan and billing

Повернення коштів

Повернення коштів регулюються розділом 5 умов: цим займається платіжний процесор або авторизований реселлер, який виставив рахунок за ваш план. Якщо ви вважаєте, що зняття коштів є помилкою, напишіть на hello@whisperall.com з електронною поштою вашого облікового запису та датою зняття коштів, і ми розглянемо це з вами.

Прочитати умови

Видалення облікового запису

Увійдіть, відкрийте Account, натисніть Delete my account та введіть свою електронну пошту для підтвердження. Ми виходимо з вашого облікового запису на всіх пристроях, а через 14 днів видаляємо ваш обліковий запис та вміст. До того часу ви можете зберегти його, увійшовши в систему. Платіжні записи залишаються без вашого імені чи електронної пошти.

Якщо у вас платний план, спочатку скасуйте його в розділі Plan and billing, щоб він не поновився. Щоб спочатку зберегти повну копію вашого блокнота, скористайтеся десктопним додатком у розділі Settings, Backup & restore.

Відкрити Account

Підключені AI-помічники

Щоб побачити, які помічники можуть отримати доступ до вашого облікового запису, або відкликати їхній доступ, відкрийте Connections у вашому обліковому записі та натисніть Revoke на з'єднанні, яке ви бажаєте закрити.

Відкрити Connections

Конфіденційність та умови

Прочитайте, які дані ми обробляємо, з ким ми ними ділимося та правила використання Whisperall.

Прочитати політику конфіденційностіПрочитати умови